Δίαιτα + Detonic = ένας ισχυρός συνδυασμός για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους

78 € 39 €

Η δίαιτα Detonic

είναι μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και μέτρια επίπεδα υδατανθράκων. Διευκολύνει την απώλεια βάρους μετατρέποντας το λίπος του σώματός σας σε ενέργεια.

Το πλεονέκτημα της δίαιτας Detonic είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε άφθονα νόστιμα τρόφιμα όπως κρέας, ψάρια, αυγά και τυρί - βασικά, τα πάντα που περιέχουν πολλά λιπαρά. Ωστόσο, θα πρέπει να σταματήσετε εντελώς να τρώτε υδατάνθρακες. Αυτό έχει σοβαρές συνέπειες όπως

 • Η έλλειψη ενέργειας
 • η ανάπτυξη της «κετοναγκίνης»
 • η κακή λειτουργία των εσωτερικών οργάνων σας

Γι 'αυτό χρειαζόμαστε το Detonic! Δεν χρειάζεται να στερηθείτε τους υδατάνθρακες και να ανησυχείτε για την ευημερία σας.

Detonic - τρώτε τα αγαπημένα σας φαγητά και χάνετε βάρος!

Τα ενεργά συστατικά του Detonic μειώνουν την κόπωση, βοηθούν στην αντιμετώπιση της απάθειας, εμποδίζουν την ανάπτυξη της «κετοναγκίνης» και αντισταθμίζουν τα μειονεκτήματα των υγιεινών ουσιών. Εάν πάρετε το Detonic, μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες. Το πιο σημαντικό είναι να το κάνετε αυτό με μέτρο. Ο ενεργός τύπος που περιέχεται στο προϊόν επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους κατά 2-3 φορές χωρίς να επηρεάσει αρνητικά το σώμα σας.

Πως δουλεύει;

Όταν το σώμα σας σταματήσει να λαμβάνει τις απαιτούμενες ποσότητες υδατανθράκων, αρχίζει να χάνει ενέργεια και υπόκειται σε κέτωση. Το σώμα σας αρχίζει να καίει το δικό του λίπος για να πάρει την ενέργεια. Το υπερβολικό βάρος εξαφανίζεται αποκλειστικά λόγω της απώλειας λίπους. Οι μύες παραμένουν άθικτοι.

Η κέτωση αρχίζει μετά από 2 ή 3 εβδομάδες πιστής εφαρμογής της δίαιτας Detonic. Εάν η διατροφή συμπληρώνεται με Detonic η διαδικασία ξεκινάει σε 45-50 λεπτά! Η ποσότητα των σωμάτων κετόνης αυξάνεται ακόμη και με την παρουσία υδατανθράκων στο σώμα σας και ο κίνδυνος παρενεργειών μειώνεται σημαντικά.

Δίαιτα Detonic

Χρόνος απώλειας βάρους: από 3 έως 6 μήνες
Περιορισμοί: όχι υδατάνθρακες, μέτρια πρόσληψη πρωτεϊνών
Παρενέργειες: Οξύση (κεφαλαλγία, υπνηλία και κόπωση), νεφρολιθίαση (πέτρες στα νεφρά), απομετάλλωση των οστών, γαστρεντερικά προβλήματα, προσωρινή υπογλυκαιμία και αφυδάτωση
Αποτέλεσμα: μείον 5-7 κιλά σε ένα μήνα

Δίαιτα + Detonic

Χρόνος απώλειας βάρους: από 2 εβδομάδες έως 1 μήνα
Περιορισμοί: μέτρια κατανάλωση υδατανθράκων
Παρενέργειες: καμία
Αποτέλεσμα: μείον 14-20 κιλά σε ένα μήνα

Το Detonic θα αλλάξετε την άποψή σας για την απώλεια βάρους

 • Ένα εύκολο αποτέλεσμα

  Τα ενεργά συστατικά λειτουργούν όλη την ημέρα, όταν εργάζεστε, όταν ξεκουράζεστε ή ακόμα και όταν κοιμάστε. Αυξάνουν το μεταβολισμό σας και προκαλούν τη διαδικασία καύσης λίπους χωρίς την ανάγκη να κάνετε γυμναστική. Το επιτευχθέν αποτέλεσμα διατηρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Καμία παρενέργεια

  Χάρη στα φυσικά συστατικά και το καλά ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών, το Detonic δεν επηρεάζει την καρδιά, τα αιμοφόρα αγγεία και το ήπαρ. Ο κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων είναι χαμηλός.

 • Δεν καίγεται μυϊκή μάζα

  Τα συστατικά που περιέχονται στο Detonic διασπούν το υποδόριο λίπος χωρίς να μειώνεται η μυϊκή μάζα σας. Αντίθετα, βοηθούν να αυξηθεί. Αυτά τα συστατικά αποτρέπουν τη μείωση των ηλεκτρολυτών στην κυκλοφορία του αίματός σας κατά τη διάρκεια της δίαιτας Detonic διευκολύνοντας μια υγιή απώλεια βάρους.

Χάνοντας βάρος με το Detonic = κάνετε όλο το σώμα σας πιο υγιές

Κατά τη διάρκεια της ενεργού απώλειας βάρους, το Detonic παρέχει στο σώμα σας όλες τις ουσιώδεις ουσίες και τα μικροστοιχεία. Αυτό βοηθά στην αποφυγή έλλειψης βιταμινών, παρενέργειες οι οποίες δεν είναι σπάνιες όταν ένα άτομο είναι σε αυστηρή δίαιτα Κέτο.

Ενεργά συστατικά σε ένα μόνο σκόνη

Μπουμπούκια γαρύφαλλου

φύλλα αλόης

Σπόρος κολοκύθας

Καρποί οξυάκανθου

ΧΡΗΣΗ: βάλτε ένα σκόνη σε ένα ποτήρι καθαρό χλιαρό νερό και πιείτε το μια φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια του πρωινού για 30 ημέρες.

Πείτε ΑΝΤΙΟ στο επιπλέον βάρος!

Συνδυάστε το με τη δίαιτα Detonic και χάστε βάρος δύο φορές πιο γρήγορα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ Detonic ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ

Συχνές ερωτήσεις:

 • Δεν μπορώ να φάω γλυκά και αρτοσκευάσματα ενώ βρίσκομαι σε δίαιτα Detonic. Αλλά αν χρησιμοποιήσω το Detonic, μπορώ να τα τρώω;

  Μπορείτε αλλά με μέτρο. Το Detonic βοηθά να αποβάλλεται γρήγορα τους υδατάνθρακες από το σώμα σας προτού να αφομοιωθούν.

 • Τι γεύση έχει το Detonic;

  Η διάλυση ενός αναβράζοντος σκόνηυ στο νερό έχει ως αποτέλεσμα ένα μέτρια γλυκό ρόφημα.

 • Πού μπορώ να αγοράσω το Detonic;

  Το Detonic διατίθεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Αυτό γίνεται για να μειωθεί ο αριθμός των προσπαθειών παραποίησης.

 • Πόσος καιρός χρειάζεται για να χάσω βάρος χρησιμοποιώντας το Detonic;

  Εξαρτάται από το σώμα και τον τρόπο ζωής σας. Χρειάζεται συνήθως ένας μήνας.

 • Το Detonic έχει υποβληθεί σε κατάλληλες κλινικές δοκιμές;

  Το Detonic έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από τους κορυφαίους Ευρωπαίους διαιτολόγους. Έχει λάβει πολλά πιστοποιητικά ποιότητας και έχει βραβευθεί στο ετήσιο Συνέδριο Διατροφής και Ανοσολογίας.

 • Πόσο καλά συνδυάζεται το Detonic με άλλα τρόφιμα;

  Μπορείτε να πάρετε το Detonic χωρίς να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Θα διατηρήσω το νέο μου βάρος όταν σταματήσω να παίρνω το Detonic;

  Θα μπορείτε να διατηρήσετε το νέο σας βάρος για μια σημαντική χρονική περίοδο.

 • Γιατί το Detonic δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία και τα καταστήματα;

  Αυτός είναι ο τρόπος προστασίας του προϊόντος που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής, για την αποφυγή παραποιήσεων. Εκτός αυτού, ο κατασκευαστής προτιμά να διατηρεί άμεση επαφή με τους πελάτες του.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Detonic για να κάνω το σώμα μου πιο υγιές;

  Ναι μπορείς. Το Detonic βελτιώνει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων σας, καθαρίζει το σώμα σας και το γεμίζει με βιταμίνες. Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να παίρνουν το Detonic και μετά από την απώλεια βάρους, για να βελτιώσουν την ευημερία τους.

 • Υπάρχουν άλλα προϊόντα παρόμοια με το Detonic;

  Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν προϊόντα παρόμοια με το Detonic. Είναι ένα μοναδικό φυσικό προϊόν που είναι ασφαλές και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

300